LikeBox

SIGN UP FOR VIRTUAL CLASSES!

-Team basics (60 minutes)

Tuesday 6-7:00 (Coach Erin)/ Friday 6-7:00 (Coach Resia)

-Advanced strength and flexibility(60 minutes)

Team level or for anyone looking for an extra challenging work-out 

  Monday 6-7:00 (Coach Erin)/ Thursday 6-7 (Coach Erin)

-Basic strength & flexibility-beginner level (30 minutes) - great family activity

Tuesday 5:00-5:30 (Coach Erin)/ Weds 6-6:30 (Coach Erin)/ Saturday 10-10:30 (Coach Melissa)

-Ninja strength & flexibility- intermediate level  (30 minutes) 

Monday 5:45-6:15 (Coach Ethan or Coach Laina)/ Thursday 5:30-6 (Coach Ethan or Coach Laina)

-Fun & games- ages 6-9 (30 minutes) 

Thursday 7:15-7:45 (Coach Laina)

-Fun & games- ages 10 & up (30 minutes) 

Friday 7:15-7:45 (Coach Resia)

-Cheer- ages 4-7 (30 minutes) 

Tuesday 5:30-6 (Coach Melissa)/ Thursday 5:30-6 (Coach Melissa)

-Cheer- ages 8 & up (30 minutes) 

Tuesday 6:15-6:45 (Coach Melissa)/ Thursday 6:15-6:45 (Coach Melissa)

-Preschool activities- ages 3-6 (30 minutes) 

Weds 5-5:30 (Coach Erin)/ Saturday 10:45-11:15 (Coach Celestine)

-Rec basics- (beginner) ages 6 & up (30 minutes)

Tuesday 5:30-6 (Coach Erin)/  Weds 5:30-6 (Coach Erin)

-Rec basics (intermediate-advanced) ages 6 & up (30 minutes) 2 x weekly

Monday 5:15-5:45 (Coach Erin)/ Thursday 5:15-5:45 (Coach Erin)